Palme Marin is gespecialiseerd in het produceren van schepen naar de wensen van de klant. Een dynamisch bedrijf, dat garant staat voor verrassende, vernieuwende en onvoorspelbare ontwerpen.
jacht marco2014 interieur
< Terug naar overzicht


Omschrijving

Marco

De Marco 860 AK. Het familiejacht bij uitstek voor weekendjes weg en complete vaarvakanties. U komt er overal mee en kunt er overal mee gezien worden. U kiest voor duurzame kwaliteit, voor jaren familie- en gezinsplezier. De brede gangboorden lopen rondom het gehele schip en zijn voorzien van een robuuste rvs zeerailing. Door de verbeterde materiaaltechnieken heeft uw Marco een langere levensduur en een diepe glans.

Uitvoering

Marco

Van binnen veel ruimte, buiten wendbaar in kleine wateren
Waar u ook wilt zijn, Marco brengt u. Wendbaar in kleine wateren. Een graag geziene gast op meren, plassen en rivieren in Nederland en daarbuiten. Geen zee te hoog, geen meer te diep. Met Marco koerst uw groep of gezin comfortabel naar nieuwe horizonten. De Marco 860 AK heeft een zelflozende kuip en de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. De instap naar de kuip is laag waardoor ook de oudere generatie moeiteloos aan boord stapt.

Thuis op het water
Marco valt direct op door z’n moderne en luxe interieur. Want gemak dient uw familie. En Marco is in verschillende houtsoorten uit te voeren. Dus uw persoonlijke stijl & smaak vindt u sfeervol terug in uw eigen Marco op het water. Met genoeg ruimte voor de familie of vrienden om te vertoeven, te slapen en te koken. Marco is standaard al behoorlijk luxe uitgevoerd, maar op basis van drie optiepakketten uit te breiden. En de kapitein? Die heeft in alle windrichtingen een riant uitzicht. Dat betekent genieten op ’t water in uw gezellige varende verblijf.

Specificaties

Marco

Lengte: 8,60
Breedte: 3,05
Diepgang: 0,8
Doorvaarthoogte: 2,65 meter
 
Tankinhoud
Brandstof: 140 liter
Drinkwater: 140 liter
Vuilwater: 90 liter

Prijslijst

Marco

De Marco is te leveren met veel opties. Neem contact met ons op: +31 (0)527-207 705.
Of download de volledige prijslijst van de Marco.

Prijslijst-prijslijst Marco ned. (.pdf)