Palme Marin is gespecialiseerd in het produceren van schepen naar de wensen van de klant. Een dynamisch bedrijf, dat garant staat voor verrassende, vernieuwende en onvoorspelbare ontwerpen.
Jacht Nectus
< Terug naar overzicht


Omschrijving

Nectus

Wat vaart daar aan de horizon? Je ziet het wel maar hoort het niet. De unieke NECTUS Habitat One.
Dit jacht is uitzonderlijk stil. De aandrijving wordt namelijk verzorgd door twee 48 volt elektromotoren. Dus zonder één decibel geluidsoverlast. Deze schone en stille boot is bijvoorbeeld van harte welkom in Nationaal Park Weerribben-Wieden. De NECTUS Habitat One. Alleen voor stille genieters…

Uitvoering

Nectus

De NECTUS Habitat One, ontworpen door Vripack te Sneek, wordt aangedreven door twee elektromotoren. Hierdoor is de weg open voor een maritieme entree tot zelfs de meest stille en voorheen onbereikbare natuurgebieden. Het yachting merkconcept NECTUS, met de NECTUS Habitat One als allereerste uiting, herdefinieert alles wat de markt van yachting dacht te weten. Onder het motto Redefining Yachting Nature is de NECTUS Habitat One geheel geruisloos, behalve het geluid van golven.

Dé woning op het water
De NECTUS Habitat One kent van buiten een robuuste vormgeving. Binnen worden de keuken, eigenaarshut en de sanitaire ruimtes betimmerd, de salon is volledig in te richten met eigen meubelen. Aan boord heeft u, net als thuis 230 Volt. U kunt dus ook alle gewenste apparatuur van thuis meenemen. Kortom, het vertrouwde thuisgevoel op het water.

Elektrische aandrijving: geruisloos vaarplezier
De nieuwe NECTUS Habitat One, gebouwd door Jachtbouw 2000, wordt aangedreven door twee 48 Volt elektromotoren. Speciaal dit model legt de tot dusver onbenutte link tussen hoogwaardige yachting enerzijds en genieten van unieke natuur anderzijds. Met andere woorden: luxe op het water, compleet geïntegreerd in de natuurlijke omgeving.

Specificaties

Nectus

Lengte: 12,00
Breedte: 4,33
Diepgang: 0,80
Doorvaarthoogte: 2,50
 
Tankinhoud
Brandstof: 200 liter
Drinkwater: 800 liter
Vuilwater: 250 liter

Prijslijst

Nectus

De Nectus is te leveren met veel opties. Neem contact met ons op: +31 (0)527-207 705.
Of download de volledige prijslijst van de Nectus.